vrijdag 15 oktober 2010

Gert

Ik loop d'r al een poosje tegen aan te hikken. 15 oktober. Dat is de sterfdag van Gert. Nare dag. Vandaag is 't al weer 3 jaar geleden. Al weer of pas. Het lijkt nog als de dag van gisteren. 's Morgens ging hij nog vrolijk weg om nooit meer terug te komen. In de periode daarna krabbel je weer op en het ging eigenlijk net weer een beetje lekker. Dan krijg ik bericht dat ik kanker heb. Ook daar mee leren om te gaan. Probeer toch maar weer uit alle reacties die ik krijg het positieve te halen. Vanavond komt Anneke, de jongste zus van Gert. Het doet me goed dat ze komt. 't is een leuke meid waar ik goed mee kan. We moeten met z'n allen door!

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Rita,
  Wij, ma anneke en ik zijn 15 oktober naar het kerkhof geweest, het is allemaal wel heel erg moeilijk, maar Evan zegt: Hij heeft zijn rust gevonden want toen hij 3 jaar geleden begraven werd zat er een vlinder op zijn kist. We denken aan je en leven met je mee. We hopen zo allemaal dat Dinsdag de uitslag 'meevalt'. Eerst heel veel taartjes en lekkere dingen eten en aankomen, maar dat is makkelijker gezegt dan gedaan, en dat je dan maar gauw geholpen mag worden. En dat de rot ziekte maar gauw uit je lijf word weg gehaald. Heel veel sterkte!!!!
  Houd de moed er in!
  Groetjes de Familie Theunissen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Vera en papa, mama, broers en zus,
  Wat het je het mooi omschreven. Knap hoor. Heb intussen wel gehoord dat Anja mee geholpen heeft.
  Anja, dit wordt een belangrijke week voor jou. Ik denk aan je. Hoop dat de behandeling in Duitsland verbetering geeft. Daar ben je zo langzamerhand wel aan toe. Gelukkig gaat het thuis nu al iets beter. Hopelijk kun je nu wel genieten van je nieuwe inrichting in huis. Zet m op hoor. Wens je van harte toe dat je na de behandeling verbetering merkt. Hartelijke groet aan jullie allemaal,
  Rita

  BeantwoordenVerwijderen