vrijdag 15 oktober 2010

Slagroomtaart

Goeie baas heb ik toch! Vanochtend werd er een grote slagroomtaart bezorgd. Met tekst: Veel sterkte. MNM
Bij de koffie gelijk maar een stukje geproefd. Dat ging er wel in. Lekker vet die slagroom. Kan ik weer groeien! Was na het maag- en darmonderzoek toch weer 1,5 kg afgevallen. Intussen wel weer 6 onsjes bij. De rest komt ook wel. Ik voelde me wel een beetje wiebelig op de benen, maar ja wat wil je ook als je 2 dagen niet mag eten. Kon ik eigenlijk niet gebruiken. Gisteren brachten Michel en Carolina al appeltaart mee, natuurlijk ook met slagroom. Lekker hoor.
Intussen voel ik me al wel weer een stukje sterker. Vanavond nog maar een stukje taart.
Paps heeft boodschappen gedaan en biefstuk meegebracht. Gaan we straks eens ff lekker van genieten. Volgens mij gaat dit een Nederlandse biefstuk worden. In het ziekenhuis kregen we Duitse biefstuk. Lekker he Paul?? Niet te pruimen dus, geen succes. Nooit meer. Paul lag tegenover mij in het ziekenhuis. Weet dat je dit nu ook leest. Neem nog maar een lekker "energie"drankje, doe ik dat ook.

3 opmerkingen:

 1. Hi Rita,

  Is het al weer drie jaar geleden? Ik moest er meteen aan denken toen ik hoorde dat je ziek bent. Er blijft je ook niet veel bespaard. Kop op meis en vechten hoor... dat je die waardeloze ziekte de kop indrukt. Dat je nog maar heel veel slagroomtaart mag eten......

  Groet Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rita,

  Ik denk niet dat je me nog kent. Je bent ruim 13 jaar geleden een paar keer met ons mee geweest naar een bezichtiging. Daarna heb ik je nog wel eens op de tennisbaan gezien. Via via hoorde ik nog wel eens wat over je zo ook dat je je vriend bent verloren en nu dat je ziek bent! Via deze weg wil ik je heel veel sterkte wensen met alle onderzoeken en behandelingen. Ik hoop dat de behandeling goed aanslaay en dat je er snel bovenop bent.

  Groeten van Nicoline uit Voorthuizen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha die Rita
  het is gelukt om je blog aan te maken
  leuk hoor om zo je wel en wee te lezen en op de hoogte te blijven van alles.als het met taart en biefstuk niet lukt weet ik het ook niet meer we lezen mailen en sms-sen wel weer. lieve groeten van Maaike

  BeantwoordenVerwijderen