zaterdag 27 november 2010

The Day after - 27 november 2010

Vergeetachtig
Vanavond zijn Henk en pa bij Rita geweest. Ze was stukken beter aanspreekbaar dan gisteren, maar nog wel vergeetachtig. Nog steeds op de intensive care. Zoals het er nu naar uitziet, gaat ze maandag naar de medium-care.
Doktersbezoek
Vandaag is de dokter langs geweest en heeft het verhaal van de operatie aan Rita uitgelegd. Reproduceren was moeilijk, ze is nog erg vergeetachtig. Volgens Henk is ook haar baarmoeder weggehaald, en waren er veel kankercellen in de buurt van de nieren gevonden. Misschien verklaart dat waarom in eerste instantie een nier er helemaal mee opgehouden was en de andere ook niet naar behoren functioneerde? We weten het niet. Goede vraag om aan de dokter te stellen! Overigens heeft ze ook een stoma gekregen bij de operatie, daar waren die stipjes voor.  2 meter van de dunne darm is weggehaald. Overigens zit ze aan alle kanten aan slangetjes vast...
Uit bed
Rita was ook even uit bed geweest, maar dat was niet goed bevallen, het zakje met maagzuur was vol geweest, waardoor ze moest overgeven.
Yvonne, dank voor je uitgebreide reactie en dankjewel voor de goede zorgen!
Iedereen bedankt voor alle lieve sms'jes, mailtjes, berichtjes, we zorgen dat Rita ze krijgt.
#beatcancer
Hartelijke groeten,
Martine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten