zondag 28 november 2010

zondag 28 november 2010

Vanmiddag zijn Henk en pa weer naar Rita geweest. Ze was al weer beter aanspreekbaar. Vandaag had ze al geprobeerd te staan tijdens het bed verschonen, en gauw weer gaan zitten…
Ze heeft geen pijn, want ze krijgt medicatie. Die medicatie zijn ze aan het afbouwen, nu gaan ze verder met paracetamol door de sondevoeding. Dan kan haar lichaam daar aan wennen. Ze is nog wel heel moe.
Vanavond gaat ze naar de Medi-care.
Wil je haar een berichtje sturen, dan kan dat naar Ritafloor@live.nl Wij zorgen dat ze de printjes van de mailtjes krijgt! Post kan naar ons adres: Roekelseweg 68, 6733 BR  Wekerom.
Dank!
Ze heeft al aardig wat mailtjes gehad en ook komen er nog steeds kaarten binnen. Wordt allemaal heel erg gewaardeerd! We hebben ook al aanbiedingen gekregen van mensen die willen rijden naar Eindhoven. Super bedankt! We maken er graag gebruik van.
Verbouwing
De badkamer staat al! Muurtje staat, kozijn zit erin, zwaluwstaartplaten zitten erin, vloerverwarming zit erin en de vloer is gestort. Morgen wateraansluiting en waterdicht maken. Dinsdag betegelen. Er zit schot in!
#beatcancer
Hartelijke groeten,
Martine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten