vrijdag 3 december 2010

Vrijdag 2 december 2010

Langzaam maar zeker gaat het iets de goede kant op. Rita heeft zelf al alleen een paar meter gelopen! Alle slangetjes zijn eruit, ook die van de voeding. Nog niet alle voeding blijft erin, maar da’s ook niet zo gek, dachten wij…. De pijnstillers zijn vervangen door paracetamol. De wond voelt soms nog wel pijnlijk. Rita heeft een druk schema: zaalarts, fysiotherapie, diĆ«tiste, verpleegsters. Ze praat straks vast ook met een zachte g… Wel gezellig, die Brabanders!
De belangstelling is overweldigend! Kaartjes, mailtjes, telefoontjes, sms’jes, aanbiedingen om naar Eindhoven te rijden, we zijn er heel blij mee. Het doet Rita en ons heel goed!
De verbouwing hier vordert gestaag. Fijn, zo’n flexibele aannemer die zijn schema omgooit omdat er alsnog een wc in het badkamertje geplaatst moet worden. Vandaag is het behangteam druk aan de slag. Gisteren is het plafond gesausd. Het wordt mooi! Dat wordt straks een fijn plekje om in alle rust te kunnen herstellen.
Hier wordt nog volop Sinterklaas gevierd. Overal komt ie langs, over drukke schema’s gesproken. Benieuwd of hij ook nog het ziekenhuis aandoet…
Wij houden hoop! Hopen jullie met ons mee?
#beatcancer
Hartelijke groeten,
Martine Geen opmerkingen:

Een reactie posten