zaterdag 4 december 2010

Zaterdag 4 december 2010

Gisteren  ben ik met pa naar Rita geweest. Het ging niet zo goed. Ze hield niets binnen en was erg misselijk. Die ochtend had de zaalarts haar verteld dat dit vaak voorkomt bij een chemospoeling. We maakten ons zorgen, ze heeft ook blaasontsteking opgelopen, had iets koorts maar hield niets binnen. En met blaasontsteking moet je veel drinken weet deze ervaringsdeskundige…
Maar omdat al haar slangetjes eruit waren, kreeg ze dus geen extra vocht binnen, wat ook voor haar nieren heel belangrijk is. En omdat ze nog maar ruim 45 kilo weegt, maakten we ons ook zorgen om dat eten. Ook de speciale drankjes die we vanuit huis meenamen (er is voorraad voor een heel weeshuis) bleven er niet in.
Gelukkig belde Rita vanochtend dat het alweer beter gaat en dat het eten er ook in blijft nu.
Naar huis
De datum van ontslag is nog een beetje een raadsel. Aanstaande maandagmorgen overleggen de artsen wanneer ze naar huis mag.
Ondertussen
Gaat de verbouwing hier gestaag voort. Tandje erbij vanwege genoemd maandagmorgenoverleg, dat wel. Het behang is prachtig geworden, de spoelinstallatie van de wc zit erin, betegeld en al, water is aangesloten. Nu de afvoer naar buiten nog. Daar moet waarschijnlijk een kraantje aan te pas komen. Het is nu zaterdagavond en Henk is nog volop bezig met de laminaatvloer.
Dank
Het lukt Rita nog niet om telefoongesprekken te voeren, da’s nog te veel gevraagd. Ze is ontzettend moe. Ze is heel blij met alle post, mailtjes, sms’jes en groetjes, soms via via. Hartelijk bedankt daarvoor!
Vanavond zijn we niet op bezoek geweest, maar hebben we gebeld. Er lag zoveel sneeuw!
#beatcancer
Hartelijke groeten,
Martine

1 opmerking:

 1. hallo Rita

  Wij hebben net de sinterklaas op bezoek gehad en we zijn weer goed bedeeld. Mam heeft net je blog helemaal bijgelezen en ze is weer helemaal op de hoogte.
  Misschien heb je wel een heel mooi uitzicht uit je raam met al die sneeuw. Het is een mooi plaatje. We hebben gisteravond nog even een sneewwandeling gemaakt en william zat op de slee te genieten.
  gelukkig begint morgen weer het gewone leventje en is de spanning weer weg, wij hopen dat sint ook even bij jou is geweest.
  lieve groetjes

  Jannie Thamar Henk en William

  BeantwoordenVerwijderen