woensdag 29 juni 2011

Update 29-06-2011 (door Martine)

De "paar dagen" werd een wat langere tijd. De hormoonkuur ging in eerste instantie niet zo goed. Rita reageerde niet goed op de medicatie (3 spuiten op een dag) waardoor ze erg misselijk was. Nu gaat het beter doordat de medicatie via een infuus gelijkmatig haar lichaam binnenkomt. Het gaat hier om een kortwerkende hormoonkuur en vanaf volgende week krijgt ze een langwerkende kuur waarmee ze een maand vooruit zou moeten kunnen.

Ze kreeg een bacterie-infectie aan de sondevoeding. Een antibioticakuur heeft haar daar weer bovenop gebracht.

Ze heeft sondevoeding rechtstreeks in het bloed (via de arm). Dit is gehalveerd terwijl ze weer sondevoeding via de neus rechtstreeks in de maag krijgt. Dit wordt dan weer opgevoerd. Vandaag bleek dat dat iets te snel ging, ze moest weer overgeven. Maar over de hele linie gaat het wel aardig.

Vorige week had ze dus een slechte week, deze week is weer beter.

Kleine stapjes....

1 opmerking:

  1. Hallo Rita (en martine) fijn weer wat te lezen over het hoe en wat. Jammer dat er toch weer even een achteruitgang was maar gelukkig gaat het weer met kleine stapjes vooruit. Is al wat meer bekend wanneer je weer naar huis mag? Ik hoop voor iedereen dat je dat weer snel aankan.
    Hier gaat alles zijn gangetje. Harry is druk met zijn bedrijf en ik met werken en kinderen en kleinkinderen. Die laatste groeien als kool. Kyana wordt deze maand al weer 3 jaar en de tweeling zijn ook al weer 1,5 jaar. De zoon van mijn schoondochter en zoon wordt volgende maand een jaar. De tijd vliegt. Nou Rita, hoop snel weer iets te lezen het liefst van je eigen hand natuurlijk want dat is een teken dat het weer beter gaat, dat je het weer zelf kan.
    groetjes van Harry en tot een volgende keer.

    BeantwoordenVerwijderen