woensdag 23 mei 2012

Anesthesist

Afgelopen vrijdag (18 mei) moest ik me weer melden bij het ziekenhuis. Ik ben eerst bij de apothekersassistente geweest. Zij heeft genoteerd welke medicijnen ik allemaal moet nemen. Daarna moest ik door naar de pre operatieve screening. Daar werd mijn bloeddruk en polsslag gemeten. Vervolgens door naar de anesthesist. Die heeft gezegd wanneer ik met de bloedverdunners moet stoppen. Toen moest ik naar de verpleegkundige. Zij heeft met mij doorgenomen hoe de opname zal verlopen.
Ik heb wel aangegeven dat ik graag zo snel mogelijk geopereerd word omdat ik steeds zo'n pijn heb bij het roosje van mijn stoma. Ze konden daar geen van allen iets over zeggen. Gaan ze niet over zeggen ze. Ik moet dus maar afwachten. Tot op heden geen bericht gehad.

Contrastpoli
Ik had een brief gehad om mij te melden bij de contrastpoli. Dit omdat ik een ct-scan moet krijgen. Bij het gesprek met de verpleegkundige is bepaald welke voorbereiding genomen moet worden. Dit omdat mijn nieren niet goed werken. Ze hebben vastgesteld dat ik 4 uur voor de ct-scan en 4 uur na de ct-scan een infuus moet krijgen. De ct-scan is intussen ingepland voor 4 juni as. Ik moet er dan om half 8 's morgens al zijn. Oef. Ik kan dan wel aan het eind van de dag weer naar huis.
3 dagen na de ct-scan moet ik weer gaan bloed prikken om te zien of de contrastvloeistof geen schade aan mijn nier heeft toegebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten