zondag 24 februari 2013


Beste mensen,

Verdrietig, maar dankbaar dat verder lijden bespaard is gebleven, berichten we dat Rita gisteren is overleden in het ziekenhuis in Nijmegen. Rita is 48 jaar geworden.

Rita is opgebaard aan de Roekelseweg 68 in Wekerom.

Condoleren is aanstaande donderdagavond in Elim in Wekerom van 19:00 – 20:30 uur.

De afscheidsdienst is vrijdag 1 maart 2013 om 11:30 uur in het rouwcentrum op de Gemeentelijke Begraafplaats in Ede. Aansluitend brengen we Rita naar haar laatste rustplaats aldaar.

We willen iedereen graag bedanken voor alle belangstelling, in welke vorm dan ook, tijdens haar ziekte en voor alle bemoedigende mailtjes, sms’sjes, telefoontjes, kaarten en berichtjes tijdens de afgelopen weken. Dat heeft ons enorm goed gedaan.

We zijn heel dankbaar voor de liefdevolle en betrokken zorg vanuit het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, het Radboudziekenhuis in Nijmegen, dr Moret en de dames en heren van de thuiszorg (Icare/Kruiswerk West-Veluwe) die ervoor gezorgd hebben dat ze zo lang mogelijk thuis kon blijven.

Rita kende heel veel mensen. 
Mocht je geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, je bent van harte welkom bij de condoleance en/of de begrafenis.

Geen bloemen

Martien 
Jaap

Henk
Martine
Rianne
Simone
Mark

Roekelseweg 68
6733 BR  Wekerom

3 opmerkingen:

 1. Hierbij wil ik de familie van Rita condoleren met dit grote verlies. Ze heeft zo haar best gedaan. Ik wens jullie allen kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd. Bewondering wil ik uitspreken naar haar vader voor de geweldige nooit aflatende zorg waarmee hij haar omringd heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve familie
  wat een triest bericht zoveel heeft ze moeten doorstaan en zo krachtig was ze altijd weer.
  heel veel sterkte met dit verlies
  Elly de Vries

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een lief en mooi mens is heengegaan. Ik wens alle nabestaande en alle mensen die van Rita houden heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen