dinsdag 19 oktober 2010

Meevaller!

Ff gauw 1e reactie: Wat een opluchting, diepe zucht! De pet-scan en het maag- en darmonderzoek hebben geen nieuwe kankercellen opgeleverd dan die plekken wat ik al wist. De oncoloog had al een operatie ingepland op 26 november. Aanstaande vrijdag nog ff naar Eindhoven voor een gesprek. Dan krijg ik uitgelegd hoe de operatie precies in zijn werk gaat en wat voor soorten infuus ik ga krijgen.
Ga eerst eten, want die opdracht kreeg ik nog een keer mee. Heb nu gelukkig ook even de tijd om aan te komen voordat het 26 november is. Ik kan dan sterker de operatie in, dat komt het herstel alleen maar ten goede.
Morgen meer.

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn om te lezen dat de pet-scan en de andere onderzoeken geen foute cellen hebben opgeleverd. Weer een positief bericht. Ik ben nog met verlof maar hoorde van collega Rita (Unive)van je ziek zijn en je blog. Sterke dame ben je! De positieve energie die je hebt gaat je zeker helpen hier doorheen te komen. Ik wens je alle liefs, goeds Zegen en power toe en alles wat allemaal nog meer nodig is ;-) Christa Schermers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is pas fijn nieuws. Geen onaangename verrassingen! Heerlijk. Suc6.

  Groet Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Rita de mail met dit adres is goed doorgekomen hoor.Heb het ook meteen naar de leden doorgestuurd.
  Ben meteen gaan lezen, wat heb je al een hoop meegemaakt. Maar het gaat goed komen hoor!
  Tot zaterdag, groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rita,
  Ik heb je blog doorgemaild gekregen van Greetje en heb hier alles even op mijn gemak doorgelezen meis wat zal jij geschrokken zijn!
  Gelukkig lees ik ook positieve berichten en duim voor je dat alles weer goed gaat komen.
  heel veel sterkte dikke kus Elly de Vries
  http://linedance.punt.nl

  BeantwoordenVerwijderen